Ako vypnúť režim Nerušiť na iPhone


Zhrnutie:

Ak chcete na svojom iPhone vypnúť režim Nerušiť, potiahnutím prstom nadol z pravého horného rohu obrazovky otvorte ovládacie centrum a potom klepnite na tlačidlo označené „Nerušiť“. Klepnutím na „Nerušiť“ z uvedených možností deaktivujete režim Nerušiť.Režim Nerušiť na vašom iPhone blokuje vaše hovory, upozornenia a upozornenia. Ak chcete začať prijímať tieto položky, vypnite na svojom telefóne režim Nerušiť. Ukážeme vám dva rôzne spôsoby, ako to urobiť.

Neskôr môžete režim znova povoliť pomocou rovnakých metód.

Zakážte režim Nerušiť na iPhone z ovládacieho centra

Použitie Control Center je najrýchlejší spôsob, ako vypnúť režim Nerušiť na vašom iPhone.

Ak chcete otvoriť Control Center na iPhone X alebo novšom, potiahnite prstom nadol z pravého horného rohu obrazovky telefónu. Na iných modeloch iPhone potiahnite prstom nahor z dolnej časti obrazovky telefónu.

Keď sa otvorí ovládacie centrum, klepnite na možnosť „Zamerať“.

Potom klepnite na „Nerušiť“ v uvedených režimoch zaostrenia.

DND je teraz na vašom telefóne vypnuté. Ak ju chcete znova povoliť, klepnite na rovnakú ikonu v ovládacom centre.

A to je všetko.

Prispôsobte si režim Nerušiť na iPhone z nastavení

Kedysi ste mohli deaktivovať režim Nerušiť v aplikácii Nastavenia, táto možnosť však bola odstránená počnúc zavedením funkcie Focus v systéme iOS 15. Funkciu režimu Nerušiť si však môžete značne prispôsobiť,

Na svojom iPhone spustite aplikáciu Nastavenia. Potom klepnite na možnosť „Zaostrenie“.

Vypnite možnosť „Nerušiť“.

Môžete vytvoriť výnimky pre konkrétnych ľudí alebo aplikácie, aby ste obišli režim Nerušiť a zmenili vzhľad uzamknutej obrazovky, aby ste minimalizovali rušivé upozornenia.

Bonusový tip: Vypnite naplánovaný režim Nerušiť na iPhone

Ak ste povolili naplánovaný režim Nerušiť, váš iPhone tento režim automaticky aktivuje v zadaných časoch. Ak nechcete, aby sa to stalo, vypnite plánovanú možnosť DND.

Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Nastavenia a klepnite na „Nerušiť“.

Posuňte zobrazenie nadol na časť „Nastaviť plán“ na stránke „Nerušiť“. Režim Nerušiť môže byť spustený podľa časového plánu, vašej fyzickej polohy alebo keď používate konkrétnu aplikáciu. Klepnite na naplánovaný čas a potom vypnite možnosť „Plánované“.

Odteraz váš iPhone nebude automaticky zapínať režim DND. Všetci ste pripravený.