Ako sa odhlásiť z Facebooku na iPhone


Po odhlásení z Facebooku na svojom iPhone môžete s aplikáciou používať ďalšie účty a tiež zabezpečiť údaje svojho účtu tým, že ich nesprístupníte nikomu, kto používa váš telefón. Vysvetlíme vám celý proces odhlásenia z Facebooku.

Nasledujúca príručka predpokladá, že máte prístup k svojmu telefónu. Ak ste stratili prístup k svojmu iPhone, môžete sa na diaľku odhlásiť zo svojho účtu Facebook. Pozrite si našu príručku a zistite, ako na to.

Neskôr môžete použiť svoj účet s aplikáciou zadaním svojho používateľského mena a hesla.

Odhláste sa z Facebooku na iPhone

Ak chcete spustiť proces odhlásenia, spustite na svojom iPhone aplikáciu Facebook. V spodnej lište aplikácie klepnite na „Menu“.

Na stránke „Menu“ posuňte zobrazenie nadol. Tam klepnite na „Odhlásiť sa“.

V spodnej časti obrazovky telefónu sa otvorí výzva. Klepnite na „Odhlásiť sa“.

Facebook vás prenesie na hlavnú stránku aplikácie, kde stále môžete vidieť svoj profilový obrázok. Aplikácia to robí, aby sa uľahčilo opätovné prihlásenie do vášho účtu.

Ak chcete úplne odstrániť svoj účet z aplikácie, na stránke s profilovým obrázkom klepnite na ikonu ozubeného kolieska.

Na stránke „Nastavenia prihlásenia“ vyberte možnosť „Odstrániť účet“.

A to je všetko. Váš účet je teraz úplne odstránený z aplikácie Facebook na vašom iPhone. Ak chcete znova použiť svoj účet, musíte do aplikácie zadať svoje používateľské meno a heslo.

Odhlasujete sa z aplikácie Facebook, pretože sa vám nepáči používateľské rozhranie? Ak áno, môžete na svojom iPhone pristupovať k počítačovej verzii Facebooku, ktorá vám na telefóne poskytuje pocit sociálnych médií ako na pracovnej ploche, a to všetko bez potreby ďalšej aplikácie.