Ako aktualizovať aplikácie na vašej Amazon Fire TV Stick


Keď aktualizujete svoje oficiálne a stiahnuté aplikácie na Amazon Fire TV Stick, získate prístup k najnovším funkciám a opravám chýb pre tieto aplikácie. Aktualizácia oboch druhov aplikácií je jednoduchá a my vám ukážeme, ako na to.

Aktualizujte oficiálne aplikácie na Amazon Fire TV Stick

Oficiálna aplikácia je tá, ktorú ste si stiahli a nainštalovali z Amazon Appstore na Fire TV Stick. Ak chcete aktualizovať tieto aplikácie, v podstate vyberiete aktualizáciu na stránke aplikácie a aplikácia sa aktualizuje sama.

Ak to chcete urobiť, na diaľkovom ovládači Fire TV Stick stlačte a podržte tlačidlo Domov. V ponuke, ktorá sa otvorí, vyberte položku „Aplikácie“. Ak diaľkové ovládanie nefunguje, existujú spôsoby, ako to opraviť.

Na stránke „Vaše aplikácie a hry“ zvýraznite (ale neotvárajte) aplikáciu, ktorú chcete aktualizovať. Potom na diaľkovom ovládači stlačte tlačidlo Menu (tri vodorovné čiary).

Napravo od obrazovky sa zobrazí ponuka. Tu vyberte „Viac informácií“.

Spustí sa stránka Appstore vašej aplikácie. Tu vyberte „Aktualizovať“ a spustite aktualizáciu aplikácie. Ak sa vám táto možnosť nezobrazuje a vidíte len „Otvoriť“, verzia vašej aplikácie je už aktuálna.

Keď Fire TV Stick dokončí inštaláciu aktualizácie, budete mať najnovšiu verziu aplikácie. A máte všetko pripravené.

Aktualizujte aplikácie Sideloaded na Amazon Fire TV Stick

Keďže bočné aplikácie nie sú nainštalované z oficiálneho obchodu Amazon Appstore, budete si musieť manuálne stiahnuť ich najnovšie verzie a nainštalovať ich na Fire TV Stick.

Ak to chcete urobiť, prejdite na našu príručku o tom, ako načítať aplikácie po úteku z vašej Amazon Fire TV Stick. V príručke, kde zadáte odkaz na stiahnutie aplikácie, zadajte odkaz na najnovšiu verziu aplikácie. Potom nainštalujte túto aplikáciu na svoj Stick.

Získate tak najnovšiu verziu vybranej aplikácie na Fire TV Stick.

Bonusový tip: Povoľte automatické aktualizácie pre oficiálne aplikácie Fire TV Stick

Pre aplikácie, ktoré si nainštalujete z Amazon Appstore, môžete povoliť automatické aktualizácie, aby sa tieto aplikácie aktualizovali samy bez vašej interakcie.

Ak chcete túto možnosť aktivovať, najprv vyberte „Nastavenia“ (ikona ozubeného kolieska) na domovskej obrazovke Fire TV Stick.

V nastaveniach vyberte „Aplikácie“.

Vyberte „Appstore“.

Vyberte možnosť „Automatické aktualizácie“.

Pod položkou „Automatické aktualizácie“ sa teraz zobrazuje „Zapnuté“, čo znamená, že funkcia bola povolená.

A to je všetko. Odteraz bude vaša Fire TV Stick automaticky kontrolovať a inštalovať dostupné aktualizácie pre všetky vaše oficiálne aplikácie. Užite si to!

Keď už ste pri tom, aktualizujte aj svoju Amazon Fire TV Stick, aby ste mali najnovšie funkcie a opravy chýb.