Audible má teraz audio knihy s Dolby Atmos


Pokiaľ ide o audioknihy a podcasty, jednou z najlepších možností je Audible vo vlastníctve Amazonu. Teraz je to ešte lepšie, pretože Audible pridáva podporu pre Dolby Atmos.

Dolby Atmos pravdepodobne poznáte ako jeden z najbežnejších módnych slov na médiách, ako aj na televízoroch, konzolách a audio systémoch. Je to systém, ktorý stavia na tom, čo už priestorový zvuk dokáže, a to pridaním vecí, ako sú výškové kanály, ktoré dodajú tomu, čo počúvate, zmysel pre rozmer. Ak chcete podporovať Dolby Atmos, médiá, ktoré počúvate, aj zariadenie, ktoré používate, musia mať certifikáciu Dolby Atmos. Audible je len najnovšia služba na podporu tejto technológie.

S podporou Dolby Atmos vám Audible teraz poskytne výrazne vylepšený zvuk pre audioknihy aj podcasty. Nie všetky podcasty a audioknihy to budú podporovať hneď od začiatku. Na začiatok Audible uvádza na trh kolekciu Dolby Atmos, ktorá obsahuje existujúce, inovované tituly ako Letters from Camp a The Prophecy, ako aj úplne nové tituly ako Malá morská víla. V tejto kolekcii je celkom 40 titulov, ktoré môžete nájsť vyhľadaním výrazu „Dolby Atmos“ na paneli vyhľadávania, a počet titulov podporovaných technológiou Dolby Atmos môže časom rásť.

Ak chcete vyskúšať nové prostredie, uistite sa, že na začiatok používate zariadenie alebo smartfón s certifikáciou Dolby Atmos. Tiež sa uistite, že je vaša aplikácia Audible plne aktualizovaná.

Zdroj: Audible