Ako obnoviť nastavenia siete na Samsung


Zhrnutie: Nastavenia siete v telefónoch Samsung môžete rýchlo resetovať otvorením aplikácie Nastavenia a následným ťuknutím na položku Všeobecná správa > Obnoviť > Obnoviť nastavenia siete > Obnoviť nastavenia > Obnoviť.

Ak máte na telefóne Samsung problémy s Wi-Fi, Bluetooth alebo sieťou, oplatí sa tieto problémy vyriešiť resetovaním nastavení siete. Ukážeme vám, ako to urobiť pomocou aplikácie Nastavenia vášho telefónu Galaxy.

Čo sa stane, keď obnovíte nastavenia siete?

Keď resetujete sieťové nastavenia telefónu s Androidom, Android vymaže všetky vaše uložené siete Wi-Fi, odstráni spárované zariadenia Bluetooth a odstráni ďalšie konfigurácie sietí. Môže to pomôcť vyriešiť problémy spôsobené aktuálnymi nastaveniami siete.

Po resetovaní nastavení sa môžete znova pripojiť k sieťam Wi-Fi, spárovať zariadenia Bluetooth a nastaviť ďalšie sieťové funkcie na zariadení.

Obnovte nastavenia siete na telefóne Samsung Android

Ak ste pripravení obnoviť nastavenia, spustite Nastavenia na svojom telefóne Samsung. V Nastaveniach prejdite nadol a vyberte „Všeobecná správa“.

V ponuke „Všeobecná správa“ vyberte možnosť „Obnoviť“.

Na stránke „Obnoviť“ vyberte „Obnoviť nastavenia siete“.

Váš telefón zobrazí položky, ktoré vymaže, keď resetujete svoje nastavenia. Pokračujte klepnutím na „Obnoviť nastavenia“.

Potvrďte svoju akciu klepnutím na „Resetovať“.

A to je všetko. Váš telefón začne obnovovať predvolené nastavenia siete. Po dokončení procesu resetovania sa zobrazí správa o úspechu.

Ak problémy pretrvávajú aj po resetovaní, zvážte vrátenie telefónu Samsung do továrenských nastavení.