Ako aktualizovať TikTok


Zhrnutie: Ak chcete aktualizovať TikTok na iPhone alebo iPad, spustite App Store, prejdite na kartu „Aktualizácie“ a vedľa TikTok vyberte „Aktualizovať“. V systéme Android otvorte Obchod Google Play, nájdite TikTok a klepnite na „Aktualizovať“ vedľa aplikácie.

Aktualizácia TikTok vám umožní opraviť rôzne chyby a prípadne získať nové funkcie v aplikácii. Zatiaľ čo váš iPhone, iPad alebo telefón s Androidom v predvolenom nastavení aktualizuje všetky aplikácie automaticky, stále môžete vynútiť aktualizáciu, aby ste sa uistili, že získate najnovšiu verziu TikTok. Ukážeme vám, ako na to.

Prečo by ste mali aktualizovať TikTok?

Keď aktualizujete TikTok (alebo akúkoľvek inú aplikáciu), získate rôzne opravy chýb, ktoré opravia problémy v existujúcej verzii aplikácie. To je dôvod, prečo väčšina riešení technického problému vyžaduje aktualizáciu aplikácií.

Ďalším dôvodom na aktualizáciu TikTok je, že môžete získať nové funkcie. Keď platforma zavedie nové funkcie, môžete ich pridať do svojej aplikácie aktualizáciou aplikácie.

Aktualizácia aplikácie tiež zlepšuje váš celkový zážitok, pretože novšia verzia aplikácie má často efektívny kód, ktorý zlepšuje rôzne procesy aplikácie. Aktualizácia akejkoľvek aplikácie je vo všeobecnosti dobrý nápad, aby ste zostali v bezpečí online.

Ako aktualizovať TikTok na iPhone a iPad

Na zariadeniach iPhone a iPad môžete aktualizovať aplikáciu TikTok pomocou obchodu Apple App Store.

Ak to chcete urobiť, najprv spustite App Store. Potom v dolnom paneli vyberte položku „Aktualizácie“.

Na nasledujúcej stránke nájdete zoznam aplikácií, ktoré vyžadujú aktualizáciu. Tu vedľa „TikTok“ klepnite na „Aktualizovať“ a aktualizujte aplikáciu.

Keď App Store dokončí aktualizáciu vašej aplikácie, spustite aplikáciu a získate najnovšiu verziu.

Ako aktualizovať TikTok v systéme Android

Ak chcete získať novú aktualizáciu TikTok pre Android, použite Obchod Google Play. Nájdite a spustite Obchod Play na svojom telefóne. Potom do vyhľadávacieho poľa v hornej časti zadajte „TikTok“ a stlačte kláves Enter.

Vo výsledkoch vyhľadávania klepnite vedľa „TikTok“ na „Aktualizovať“.

Váš telefón začne aktualizovať aplikáciu. Keď to urobíte, klepnutím na „Otvoriť“ spustite novo aktualizovanú aplikáciu.

Čo ak nemôžem aktualizovať TikTok?

Ak váš telefón alebo tablet zlyhá pri aktualizácii TikTok, vaše zariadenie môže mať menšiu poruchu, vaše internetové pripojenie nemusí fungovať alebo váš telefón nemusí mať dostatok úložného priestoru na aktualizáciu.

Väčšinu drobných závad na svojom telefóne môžete opraviť jednoduchým reštartovaním telefónu, čo je jednoduché na zariadeniach iPhone aj Android. Potom sa môžete znova pokúsiť aktualizovať aplikáciu.

Ak vaše Wi-Fi pripojenie nefunguje, prepnite na mobilné dáta a skúste aktualizovať aplikáciu (hoci si dávajte pozor, budete spotrebovávať dáta). Podobne, ak používate mobilné dáta, prepnite na Wi-Fi a aktualizujte aplikáciu. Problémy so sťahovaním môžete vyriešiť aj reštartovaním smerovača a modemu a zakázaním siete VPN.

Ak si myslíte, že nedostatok úložného priestoru bráni aktualizácii, urobte miesto pre aktualizáciu TikTok odinštalovaním nechcených aplikácií, odstránením fotografií a videí a vymazaním ostatných súborov na vašom iPhone, iPade a zariadení so systémom Android. TikTok sa potom bez problémov aktualizuje.

A takto prenesiete TikTok do jeho najnovšej verzie, aby ste si mohli vychutnať najnovšie a najlepšie funkcie a zároveň minimalizovať chyby aplikácie.