Ako zapnúť zobrazenia profilu na TikTok


Zhrnutie: Ak chcete povoliť zobrazenia profilu, otvorte svoj profil TikTok, klepnite na ponuku hamburgerov a prejdite do časti Nastavenia a súkromie > Súkromie > Zobrazenia profilu. Zapnite možnosť „História zobrazení profilu“ a potom si môžete pozrieť návštevníkov svojho profilu v Doručená pošta > Zobrazenia profilu.

Po zapnutí zobrazení profilu môžete vidieť, kto si prezeral váš profil TikTok. Povolenie tejto funkcie tiež znamená, že ostatní uvidia, že ste navštívili ich profil. Pozrime sa, ako túto funkciu zapnúť (a vypnúť) v aplikácii TikTok na telefóne iPhone, iPad a Android.

Vidíte, kto si prezeral váš profil TikTok?

Áno, môžete úplne vidieť, kto si prezeral váš profil TikTok zapnutím možnosti zobrazenia profilu. Ak však chcete túto funkciu povoliť, musíte splniť jej minimálne požiadavky.

Ak chcete povoliť zobrazenia profilu, musíte mať aspoň 16 rokov a menej ako 5 000 sledovateľov. Ak nespĺňate tieto požiadavky, pretože ste pri vytváraní účtu zadali nesprávny dátum narodenia, môžete svoj vek zmeniť na TikTok.

Po povolení zobrazení profilu uvidíte iba ľudí, ktorí navštívili váš profil za posledných 30 dní. Tiež nebudete môcť vidieť každého návštevníka; používatelia musia mať povolenú možnosť zobrazenia profilu vo svojom vlastnom účte, aby sa mohli zobraziť na vašej stránke histórie. To tiež znamená, že sa zobrazíte v histórii návštev ich profilu, keď túto funkciu zapnete, takže pri ďalšom postupe pamätajte na svoje súkromie.

Ako povoliť zobrazenia profilu na TikTok

Ak chcete povoliť zobrazenia profilu, spustite na svojom telefóne aplikáciu TikTok a potom v pravom dolnom rohu vyberte „Profil“.

Na stránke profilu v pravom hornom rohu klepnite na ponuku hamburgerov (tri vodorovné čiary) a vyberte „Nastavenia a súkromie“.

Vyberte „Ochrana osobných údajov“.

Posuňte zobrazenie nadol a vyberte možnosť „Zobrazenia profilu“.

Zapnite možnosť „História zobrazenia profilu“.

Ako zistiť, kto si prezeral váš profil TikTok

Ak chcete vidieť, kto si prezeral váš profil, spustite TikTok na svojom telefóne a na spodnom paneli vyberte „Doručená pošta“.

Na stránke „Doručená pošta“ klepnite na „Zobrazenia profilu“.

Zobrazí sa zoznam ľudí, ktorí navštívili váš profil za posledných 30 dní. Upozorňujeme, že používatelia, ktorí majú vo svojom účte vypnutú históriu zobrazení profilu, sa v tomto zozname nezobrazia, a to ani v prípade, že navštívili vašu stránku profilu.

Ako zakázať zobrazenia profilu na TikTok

Ak chcete vypnúť zobrazenia profilu (aby ste sa nezobrazovali na stránke histórie profilu ostatných a tiež zakázali stránku histórie), spustite TikTok a v dolnej časti vyberte „Profil“.

V pravom hornom rohu klepnite na ponuku hamburgerov (tri vodorovné čiary) a vyberte „Nastavenia a súkromie“.

Prejdite na Súkromie > Zobrazenia profilu.

Vypnite „Históriu zobrazenia profilu“.

A funkcia je teraz zakázaná. Aj keď si chránite svoje súkromie, možno by ste sa chceli dozvedieť, ako vymazať históriu sledovania TikTok alebo odstrániť celý účet TikTok.

Prečo nemám zobrazenia profilu na TikTok?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo sa na stránke histórie vášho profilu nezobrazujú žiadni používatelia ani po povolení tejto funkcie.

Jedným z nich je, že máte menej ako 16 rokov a/alebo máte viac ako 5 000 sledovateľov. V tomto prípade vám TikTok vôbec neumožní zobraziť históriu návštev vášho profilu. Ďalším dôvodom môže byť, že za posledných 30 dní nikto nepristupoval k vášmu profilu.

Tretím možným dôvodom je, že používatelia, ktorí navštívili váš profil, nemajú vo svojom účte zapnutú možnosť zobrazenia profilu. V tomto prípade sa nezobrazia na vašej stránke histórie. Ak chcete overiť, či funkcia funguje, požiadajte niekoho, koho poznáte (a kto určite povolil zobrazenia profilu), aby skontroloval váš profil a potom zistil, či sa zobrazuje na vašej stránke histórie.

A takto zistíte, kto vás skontroloval na TikTok. Veľmi šikovný!