Ako skenovať Snapcode v Snapchat


Pomocou kódov Snapchat, podobných QR kódu, môžete pridávať priateľov, pristupovať k filtrom a šošovkám a získať prístup k exkluzívnemu obsahu na platforme Snapchat. Tieto kódy je možné naskenovať z fotoaparátu vášho telefónu aj z fotogalérie vášho telefónu. Ukážeme vám, ako na to.

Naskenujte Snapcode pomocou fotoaparátu telefónu

Ak je váš Snapcode na inom zariadení alebo obrazovke, naskenujte tento kód v aplikácii pomocou zobrazenia fotoaparátu Snapchat.

Ak chcete začať, spustite na svojom telefóne aplikáciu Snapchat. Ak sa vám ešte nezobrazuje zobrazenie fotoaparátu, v spodnej časti aplikácie klepnite na ikonu fotoaparátu.

Nasmerujte fotoaparát svojho telefónu na Snapcode, ktorý chcete naskenovať. Potom klepnite a podržte Snapcode na obrazovke, aby ste ho naskenovali.

Keď Snapchat naskenuje kód, budete presmerovaní na príslušnú položku. Ak ste napríklad naskenovali kód používateľa Snapchat, dostanete sa do profilu tohto používateľa, kde si ho pridáte ako priateľa.

A to je všetko.

Naskenujte Snapcode z galérie vášho telefónu

Ak je váš Snapcode uložený vo fotogalérii vášho telefónu iPhone alebo Android, naskenujte tento kód tu. Kroky sa líšia v závislosti od telefónu, ktorý máte, takže postupujte podľa sekcie, ktorá je pre váš telefón.

Naskenujte Snapcode na iPhone

Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Snapchat. V ľavom hornom rohu aplikácie klepnite na ikonu svojho profilu.

Na stránke profilu v pravom hornom rohu klepnite na „Nastavenia“ (ikona ozubeného kolieska).

Posuňte sa nadol na stránku „Nastavenia“ a klepnite na „Snapcodes“.

Na obrazovke „Snapcodes“ klepnite na „Scan From Camera Roll“.

Uvidíte obrazovku „Skenovať Snapcode“, ktorá vám umožní vybrať Snapcode z vášho fotoaparátu. Klepnutím na obrázok Snapcode ho naskenujete.

A Snapchat naskenuje a zobrazí výsledok vášho kódu. Ste pripravení.

Naskenujte Snapcode v systéme Android

Na telefóne s Androidom spustite aplikáciu Snapchat. V pravom hornom rohu aplikácie klepnite na možnosť „Pridať priateľov“ (ikona osoby so znamienkom +).

Na obrazovke „Pridať priateľov“, ktorá sa otvorí, vedľa poľa „Nájsť priateľov“ klepnite na ikonu Snapcode. To vám umožní naskenovať kód z vašej fotogalérie.

Na stránke „Scan Snapcode“ nájdite a klepnite na Snapcode vo svojej fotogalérii.

Na obrazovke uvidíte obsah svojho Snapcode.

Ako získať prístup k Snapcode svojho profilu

Každý účet Snapchat má jedinečný Snapcode a svoj môžete dať ostatným, aby si ho mohli naskenovať a pridať si vás ako priateľa. Neskôr môžete odstrániť priateľov zo služby Snapchat, ak ich nechcete.

Ak chcete odhaliť svoj Snapcode, v ľavom hornom rohu Snapchatu klepnite na ikonu svojho profilu.

Na stránke profilu vedľa svojho zobrazovaného mena klepnite na žltý Snapcode.

Teraz môžete vidieť Snapcode svojho účtu. Ak chcete tento kód zdieľať s ostatnými, použite možnosti v sekcii „Môj Snapcode“ v spodnej časti stránky.

A takto pridávate priateľov a pristupujete k rôznemu obsahu v Snapchate jednoduchým skenovaním kódov. Veľmi šikovný!

Naskenovanie QR kódu na telefóne iPhone alebo Android je tiež jednoduché. Pozrite si našich sprievodcov a zistite, ako na to.