Windows 11 môže predsa len získať 3D Emoji


Spoločnosť Microsoft bola nadšená, keď predviedla 3D emotikony v systéme Windows 11, ale nikdy sa nedostali do konečnej verzie systému Windows 11. Podľa dizajnéra Microsoftu sa však zdá, že spoločnosť ešte nie je pripravená vzdať sa ich.

Používateľ Windowsu povedal dizajnérovi Microsoftu Nandovi Costovi, že chcú 3D emotikony vo Windowse 11, a on odpovedal: „Pracujeme na tom.“ Neskôr uverejnil blogový príspevok na LinkedIn, v ktorom diskutoval o rozhodnutiach spoločnosti Microsoft o emoji v systéme Windows 11 a jej plánoch do budúcnosti.

Netušíme, kedy Microsoft prejde z 2D na 3D emoji, ale vzhľadom na to, že spoločnosť prešla späť na plochý dizajn bez akéhokoľvek komentára, je dobré vidieť, že sa úplne nevzdala nádherného 3D dizajnu, ktorý predviedla pred bola spustená najnovšia verzia systému Windows.

Navyše nevieme presne, prečo sa Microsoft zmenil z 3D dizajnu späť na 2D verziu. Mohol to byť problém so spôsobom kreslenia písiem v systéme Windows alebo iné technické problémy. Ak je to tak, mohlo by ísť o to, aby Microsoft zistil, ako zabezpečiť, aby pokročilejšie emotikony fungovali v OS bez spomalenia. Len čas ukáže, kedy (a či) dorazí 3D emotikon, ale je tu nádej.