Toto je vaša posledná šanca sledovať Marvel Show Netflixu


Ak ste fanúšikom relácií Marvel's Netflix, určite si ich budete chcieť pozrieť všetky, pretože ich odchod z Netflixu je naplánovaný na 28. februára 2022.

Podľa Čo je na Netflixe, Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, Punisher a The Defenders všetci opustia Netflix, pretože dohoda medzi streamovacou službou jeho platnosť vyprší koncom februára. The Verge hovoril s ľuďmi zo služieb Netflix a Disney, ktorí správu potvrdili.

To ponecháva tieto kriticky uznávané relácie v akomsi limbu, pretože neexistuje spôsob, ako vedieť, kde skončia, keď budú odstránené z katalógu Netflixu. Zachytí ich Disney a umiestni ich na Disney+? Podpíše Netflix novú dohodu, ktorá to vráti späť do služby? V tejto chvíli môžeme len špekulovať o budúcnosti týchto nehnuteľností.

Niektoré postavy z relácií Netflix sa začali objavovať v Marvel Cinematic Universe. Napríklad Fantastické stvárnenie postavy Daredevila od Charlieho Coxa sa dostalo do hry Spider-Man: No Way Home. To by mohlo byť prvé znamenie, že Disney je pripravený prevziať vlastníctvo The Defenders a spojiť ich so zvyškom sveta Marvel.

Film Daredevil bol vydaný v roku 2015, takže sa nezdá, že by diváci Netflixu nemali dostatok času si ho pozrieť. Stále je však smutné vidieť veľa kvalitných predstavení bez domova, aspoň zatiaľ. Dúfajme, že sa niekde znovu vynoria, pretože by bola škoda, keby sa tieto relácie jednoducho stratili v histórii.