Marvel Show Netflixu príde na Disney+ v marci


Nedávno sme dostali správu, že relácie Marvel na Netflixe už nebudú v populárnej streamovacej službe. Vtedy sme si neboli istí, kde skončia. Teraz sme zistili, že sa dostanú do Disney+ od 16. marca.

Keď príde polovica marca, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders a The Punisher  sa všetci presunú na streamovaciu službu Disney namiesto Netflixu . Navyše, Agents of SHIELD od ABC si tiež nájdu cestu do Disney+.

Aj keď je to pre používateľov Netflixu nešťastné, je tiež pekné mať jedno miesto, kde môžete získať všetok obsah Marvel, namiesto prepínania medzi viacerými streamovacími službami. Od 16. marca, či už chcete sledovať The Defenders alebo The Avengers, Disney+ bude to pravé miesto, kam ísť.

V ten istý deň Disney+ zavedie aktualizovanú rodičovskú kontrolu. Pomocou nich si budete môcť vybrať obmedzenia hodnotenia obsahu pre každý profil a pridať kód PIN na uzamknutie profilov.

„Zažili sme s tým veľký úspech na Disney Plus na našich globálnych trhoch a budeme v tom pokračovať aj tu v USA tým, že našim spotrebiteľom ponúkneme nielen skvelý obsah, ale aj sadu funkcií, ktoré im pomôžu zaistiť ten najvhodnejší zážitok zo sledovania. a ich rodiny,“ uviedol Michael Paull, prezident spoločnosti Disney pre streamovanie v tlačovej správe.

Toto sú niektoré veľké kroky pre Disney +, ktoré by mohli viesť k tomu, že prejde viac ľudí, najmä tí, ktorí nevideli predstavenia Netflix Marvel.