Ako zobraziť percento batérie na iPhone 11


Zhrnutie: Ak chcete zobraziť percento batérie, potiahnutím prstom nadol z pravého horného rohu obrazovky otvorte ovládacie centrum. Riadiace centrum zobrazuje percento batérie vedľa bežného indikátora batérie. Môžete tiež pridať miniaplikáciu na domovskú obrazovku, ktorá bude zobrazovať percento batérie.

Ak by ste chceli sledovať, koľko výdrže batérie vám zostáva vo vašom iPhone 11, iPhone 11 Pro alebo iPhone 11 Pro Max, môžete rýchlo zobraziť zostávajúce percento batérie. Tu sú dva spôsoby, ako to urobiť.

Pozrite si percento batérie iPhonu potiahnutím prstom

Kvôli zárezu na iPhone 11 nevidíte percento batérie na stavovom riadku v hornej časti obrazovky, ako to vidíte na telefónoch iPhone s domácimi tlačidlami (napríklad iPhone SE a iPhone 8).

Namiesto toho budete musieť otvoriť Control Center, aby ste rýchlo videli percento batérie na iPhone 11. Ak to chcete urobiť, potiahnite prstom nadol z pravého horného rohu obrazovky (v blízkosti ikony batérie).

Otvorí sa ovládacie centrum a v pravom hornom rohu obrazovky uvidíte percento batérie.

Keď skončíte, potiahnite prstom nahor kdekoľvek na obrazovke a ovládacie centrum zmizne. Opakujte túto kontrolu percenta batérie tak často, ako chcete.

Pozrite si percento batérie iPhone s miniaplikáciou

Percento batérie na vašom iPhone 11 môžete vidieť aj umiestnením špeciálnej miniaplikácie „Batérie“ na domovskú obrazovku alebo do zobrazenia Today View. Tento widget je zadarmo a je zabudovaný do iOS.

Ak ho chcete pridať, najprv podržte prst na prázdnej časti domovskej obrazovky (ako je oblasť medzi ikonami a dokom), kým sa ikony nezačnú chvieť. Potom klepnite na tlačidlo plus („+“) v ľavom hornom rohu obrazovky.

Na paneli na výber miniaplikácií, ktorý sa zobrazí, vyberte miniaplikáciu „Batérie“ a potom ju presuňte na miesto na domovskej obrazovke. Po dokončení presunu klepnite v rohu na „Hotovo“ a uvidíte ho na svojom mieste.

Kedykoľvek potrebujete zobraziť percento batérie, jednoducho potiahnite prstom na domovskú obrazovku (alebo na stránku Today View), ktorá obsahuje miniaplikáciu Batérie. Tento widget tiež zobrazí výdrž batérie pripojených zariadení, ako sú Apple Watch alebo AirPods. Veľmi šikovný!